Springa i Sandsjöbacka, söder om Göteborg

Springa i Sandsjöbacka, söder om Göteborg

Att springa i Sandsjöbacka är en fantastisk upplevelse för löpare som gillar traillöpning och att utforska naturen. Sandsjöbacka naturreservat har flera olika spår som är lämpliga för löpare på olika nivåer, från korta och enkla stigar till mer utmanande spår med högre höjdskillnader och hinder.

Terrängen i Sandsjöbacka är delvis ojämn och kuperad, vilket kräver mer fokus och teknisk skicklighet från löparen än att springa på asfalterade vägar eller plana parkvägar. Det kan också vara utmanande att springa uppför backar och trappor, men det kan också vara mycket givande när du når toppen och får en fantastisk utsikt över naturen.

Sandsjöbacka naturreservat har en varierad flora och fauna, och du kan möta allt från älg och ekorrar till ormar och olika fågelarter under din löpning. Det är viktigt att respektera djurlivet och att följa de riktlinjer och regler som finns i naturreservatet.

Välkommen till Springa Trail

Välkommen till Springa Trail

Här postar vi bilder och filmer från vackra och utmanande stigar att springa trail-löpning på. Att springa trail innebär att ge sig ut en bit i naturen och hitta de mindre stigarna istället för att ta…

Visa hela inlägget